Kasvata verkostojasi ympäri vuoden: HookedOn on uusi “bisnestinder”

HookedOn-sovelluksen kehittänyt Kravat Oy:n toimitusjohtaja Jan Erola: “HookedOn mahdollistaa jatkuvan uusien kontaktien luomisen ‘bisnestinder’-periaatteella. Sovelluksesta näkee suoraan muun muassa tapahtumiin ilmoittautuneet, joihin haluaisi tutustua. HookedOn on ilmainen ja ladattavissa Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.”

Jan Erola kertoo kaivanneensa HookedOnin kaltaista sovellusta jo ainakin kymmenen vuotta.

“Aiemmin työskennellessäni kustantajana olisin halunnut löytää sosiaalisen median avulla kansainvälisiä kustantajia, joilla oli samankaltaiset kustannusohjelmat. Mikään markkinoilla oleva sovellus ei kuitenkaan soveltunut sen kaltaiseen ihmisten yhdistämiseen”, Erola kertoo.

Heinäkuussa 2018 julkaistu, maksuton HookedOn sisältää laajan ja alati päivittyvän toimialojen aihepiirin sekä tapahtumakalenterin. Vaikka mukana on runsaasti suomalaisia tapahtumia, lista on kansainvälinen. Käyttäjä voi määrittää, miltä maantieteelliseltä alueelta hän haluaa uusia kontakteja.

“Toinen syy HookedOnin syntyyn olivat tuntemattomien ihmisten  ystävä- ja verkostoitumispyynnöt muissa sovelluksissa. Ne alkoivat harmittaa. Osaan haluaisin tutustua, mutta en hyväksyä heitä tuntematta kontakteikseni”, Erola kertoo.

Kun molemmat osapuolet ovat “peukuttaneet” toisiaan eli kertoneet sovelluksessa kiinnostuksestaan, HookedOn mahdollistaa yksityisen tutustumisen.

Seurattavia HookedOn-aiheita ovat muun muassa politiikka, startupit, kirja-ala, lääkeala sekä myynti ja markkinointi. Sovelluksesta on sekä suomen- että englanninkielinen käyttöliittymä.

”Nyt on hyvä hetki kiittää kumppaneitamme, logomaailmasta vastanneen nerokkaan Ville Tietäväisen Studio Tietäväistä sekä mahtavasti tilaajansa toiveita kuunnellutta ohjelmointikumppaniamme Bel Solutions Oy:tä. Unohtaa ei sovi myöskään Business Finlandia, jonka aloitteleville yrityksille myöntämä markkinakartoituksen tuki johti HookedOn-ohjelmiston syntymiseen.”

HookedOn on saatavissa sekä Android- että Apple-puhelimiin Google Playn ja App Storen sovelluskaupassa.

”Kehitämme sovellusta jatkuvasti. Suunnitteilla on yrityksille ja yhdistyksille räätälöityjä HookedOn-lisäpalveluja”, Erola paljastaa. “Otamme myös ilolla kehittämisideoita vastaan yksityiskäyttäjiltä. Haluamme, että HookedOnista on mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä.”

HookedOn pikaohje:
* kirjautuminen: LinkedIn/Facebook/Twitter
* luo profiilisi
* valitse seurattavat aihealueesi
* ilmoittaudu kiinnostaviin tapahtumiin
* tarkastele muita ilmoittautuneita
* peukuta hauamiasi mahdollisia kontakteja
1) täsmänä tapahtumien ilmoittautujien listasta ja/tai
2) selaamalla uusia kontakteja

Lisätietoja: www.hookedon.org / www.kravat.fi
jan.erola@kravat.fi / +358 40 5064 612

Kravat Oy on Jan Erolan omistama, vuonna 2017 perustettu viestintäyritys. Se tarjoaa monipuolisia viestintäpalveluita ja kehittää omia kansainvälisiä ohjelmasovelluksia, kuten HookedOn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *